FrostCup

Nu på  søndag den 10. januar 2016, afviklede vores klub  FrostCup 3. afdeling.
  Frostcup 
Højdekurve for ruten, der stiger/falder ialt 22 højdemeter pr. omgang.FrostCupHøjdekurve
Vejret har drillet Frostcuppen lidt i år, først med en aflysning af første afd. på grund af for meget sne, og til vores afdeling i denne uge har smeltevand der er frosset blev til is på stierne  fået ruten til at se således ud tidligere på ugen:
IMG_4260
Under sneen var der her et 20 meter langt område i hele stiens bredde med meget galt sort is. Det er ovre i området mod Høje Gladsaxe..
IMG_4264Her ses stykket ved Tingbjerg Stadion kort før mål, fotograferet efter vi havde fået kommune til at salte ekstra på den 5-10 cm tykke is i onsdags.  De sidste cm. is blev hakket af idag,  men hvad bringer natten af frost ?
Du kan dele dette indlæg på Facebook ved at klikke her.

Author: 2wittchen