Event4u/Topptids side med resultaterne

Degnemoseløbernes egen webside med tider
(Samme tider, men lidt nemmere at manipulere og søge i !)

Spændende Degnemoseløb og herligt forår vejr.

Det 43. Degnemoseløb blev afholdt lørdag d. 1. April 2017, og endnu engang var vejret helt med den arrangerende løbeklub Degnemoseløberen og løberne. Lidt sløret sol, næsten ingen vind og ca. 16-17 grader og det passede de mange tilskuere ganske godt.

166 løbere stillede til start og det viste sig at blive et af de mest  spændende løb i flere år.

For første gang i Degnemoseløbet historie blev løbet vundet af en tysker. Vinderen var ultraløberen Alexander Dautel, der vandt i tiden 23:24 min. Den tidligere vinder af Degnemoseløbet 2014 Erik Zobel løb sig frem fra 5. pladsen til at blive nr. 2 i tiden 24:07. Tæt efter på 3. pladsen kom VM orienteringsløberen Michael H. Sørensen i 24:15. Løbets vinder Alexander Dautel udtalte efter løbet at han synes løbet var hyggeligt og velorganiseret og at stemningen blandt de mange tilskuere var rigtig god.

Hos kvinderne blev løbet endnu mere spændende. 4 kvinder skilte sig ud og lå længe tæt efter hinanden. Dog førte Nina Roswall hele løbet og løb i mål som vinder i tiden 29:05 min. Både på anden og tredje omgang var der stor spænding om hvem der skulle vinde de 2 sidste podiepladser. Det blev den kun 13 årige Alma Søttrup der kom ind på 2. pladsen i 29:17 min og henviste Lise Vallø Hansen i 29:53 min til 3. pladsen.

Hos kvinderne blev der slået en ny klasserekord for Damer +60. Det var Helle Nygaard der løb i 32:24 min og slog den gamle rekord fra 2007 med 2 min og 4 sekunder.

En kvinde måtte at have hjælp fra samaritervagten på grund af dehydrering.