Copenhagen Marathon 2017 – Mange fine tider igen i år.

Med Sarah Erbs Ledet i mål på 2:49:21 (PR) på en samlet 5. plads i kvindeklassen og som den første Degnemoseløber, så var dagens løb endnu en flot dag i klubbens historie. Her ses Sarah med  Glenn som et af sine  “lokomotiver” ved Nørrebros Runddel i fineste stil.

På dette tidspunkt ligger Sarah nr. 7, knap 1 minut fra den førende, få meter efter fulgte Peter Rosendahl på dette tidspunkt

Sarah, Glenn og Anders.

Også Jesper Henrik Thomsen blev fanget af fotografens linse, det først allerede få hundrede meter efter starten, nedenunder er fra Nordre Frihavnsgade første gang, kun billedet er uskarpt. 

Jesper Henrik Thomsen
Jesper Henrik Thomsen

Næste mand jeg fik fotograferet var Jens Madsen:

Jens Rud Madsen
Jens Rud Madsen

Og så mødte jeg er sand kæmpe Klaus Holm Iversen i Fælledparken på et tidspunkt hvor ordet sukkerkold vist var meget dækkende, men Klaus rejste sig kort efter og kom i mål i fin sti,l som det ses på det sidste billede, med rygmærket “Altid Foran”

Klaus Holm Iversen

Samlet liste over tider for løbere med tilknytning til Degnemoseløberne.


Det var en svær fotografmæssig opgave at komme rundt mellem løberne på cykel i år, for Sparta havde med stor iver, gjort ruten svært tilgængelig for alle andre en løberene. Det vil mange mange løbere opfatte som et plus, lige på nær mig som denne var var på cykel.

Vil du se alle godt 100 billeder som jeg tog så klik her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *