2 medaljer til Degnemoseløberne ved DM i Odense i dag.

Peter Rosendahl blev danmarksmester på maraton distancen i klassen herrer 55-59 år ved HCA marathon i Odense i dag i tiden 2:49:03, godt 4 minutter hurtigere en i 2017 samme sted. Fornemt, men ikke nok med det, på 3. pladsen i klasse 55-59 kom et af klubbens nyere medlemmer nemlig Hans-Christian Køie Poulsen. Selv skriver en meget tilfreds Peter på Facebook:

Endelig lykkedes det i sidste forsøg at blive dansk mester i maraton i 55-60 års-klassen. Og så løb jeg oven i købet mit hurtigste løb i 28 år – og kom under de 2.50. Det blev til 2.49.03. Det er vel godkendt?
(Tak til Charlotte for billede og støtte i Odense).

På halvmarathon distance deltog også to Degnemoseløbere nemlig René Gyldenløve Hoff der blev placeret som 52 i sin kasse Herrer 40-44 og Jens Madsen der blev placeret som nr. 20  i klassen 65-69 selvom han først fylder senere på året.

Det samlede skema over degnemoseløbernes tider følger her:

Navn Distance Tid DM plac. Klasse plac km/t Klasse Netto som 20-29 årig
Peter Rosendal 42,2 02.49.03 1 1 af 60 14,97 km/t 55-59 02.20.35
Hans-Christian Køie Poulsen 42,2 02.57.47 3 4 af 48 14.24 km/t 55-60 02.27.51
René Gyldenløve Hoff 21,1 01.43.06 N/A 52 af 239 12.28 km/t 40-44 01.35.51
Jens Rud Madsen 21,1 02.01.46 N/A 20 af 46 10,40 km/t 65-69 01.34.50

Og vil du se HCA Marathons egen hjemside kan du klikke her fo atlæse alt om dagens løb, der blev vundet i 2:16:26 af Meseret Yitbarek Aregaw fra Etiopien.

Du kan kan følge ruten med de to hurtige degnemoseløberes tur rundt i Odense via dette link.