Frostcup 3. afd. blev en sejr til de lokale….

Sarah Erbs Ledet Foto: Rebel Media House
Frostcup aktive før starten 2020. Foto: Gunva Egholm

Denne gang var det dog ikke klubbens egne løbere der satte de gode tider, for de var alle optaget af aktiviteter med at få arrangementet med godt 720 løbere til at glide problemfrit fra start til mål.

Og det lykkedes –  alt gik som smurt og når nu ikke klubbens egne løbere formåede blot at stille med en aktiv til start, ja så var det stor glæde for os at se at det var to tidlgere degnemose løbere, der løb med hurtigste tid på 10 km i både herre og dame klassen

Hos damerne var det igen Sarah Erbs Ledet, der med tiden 38:40 for de 10 km kom først over stregen  og hos herrerne var det Glen Engelbrechtsen der med tiden 34:05 vandt.

De øvrige resultater kan ses her.

Glen Engelbrechtsen Foto: Rebel Media House I

Så det var en sand fornøjelse at vise vej i det kølige og temmelig våde danske januarvejr. De godt 25 aktive fik alt til at glide og da løbearrangementet sluttede, fik de aktive en hyggelig lokal  brunch hos Cafe No 1 på Frederikssundsvej.

En stor tak til alle, medlemmer og bestemt også børn og ikke medlemmer, som var med til at bidrage til at gøre dagen  til en succes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *