Træning med degnemoseløberne

Vi mødes op til 4 gange om ugen.
Træningen åben for alle – uanset om man er medlem af Degnemoseløberen eller ej – er man mere end velkommen  til at deltage i fællestræningerne.

Vi mødes ved postkassen, som ikke er de lænegre, ti genlgæld kan du finde et fint lille Klub-fugle-hus, som vi har sat op i et nærliggende træ på Næsbyholmsvej 16. 

 

kort_tr_hp_tegnet_m_billede_maj_2007

Vinter halvåret 

Fra 1. januar og frem til 1 april, er der fællestræning hver 

Lørdag kl. 09:00, Fælles træning

Mødested lørdag: Ved “Friluftsscenen” 1. januar og frem til april måned.

Hele året er der fællestræning

Mandag kl. 17.30  Intervaltræning

Mødested mandag: Trappen til Degnemosen/ “Klubhuset” på Næsbyholmvej 16, se billedet fra dengang vores klubhus var postkassen. Postkassen er desværre nedtaget, men en fuglekasse i træet til venstre med teksten Klubhuset vidner og at stedet er stadig er vores klubhus og mødested.

Onsdag kl. 17.30, tur i Utterslev Mose  

Mødested onsdag: Trappen til Degnemosen/ postkassen på Næsbyholmvej 16, se billedet nedenfor.

Den præcise træningsruterne aftales fra gang til gang. Typisk løber vi 1-4 omgange på degnemoseløbets rute i foråret, og forkellige ruter på ca. 10-20 km om lørdagen resten af året – med mulighed for både afkortning og forlængelse.

Om lørdagen i foråret foregår det typisk således

Efter en let omgang opvarmning, løbes der ca. 7 km. Ønsker du at løbe kortere, er der selvfølgelig mulighed for det.
Der løbes op til 4 omgange i Degnemosen, samme rute og distance som selve Degnemoseløbet – såfremt føret tillader det. Er føret i Degnemosen for farligt p.g.a. is, findes der alternative ruter på de nærliggende villaveje.

Der løbes i flere grupper med forskellige tempi, således at alle har nogle at løbe sammen med. Tempoet aftales individuelt fra gang til gang.

På de øvrige træningsture er det op til de fremmødte deltagere at styre løjerne.