Degnemoseløber gennemfører London marathon – i Brønshøj

Klubbens egen 69 årige Klaus Holm Iversen gennemførte idag årets 5. maraton på en rute omkring Bellehøjmarken. På vej rundt, hele 10 gange fik han følgeskab af Jesper Henrik Thomsen, der fulgte med på den første halve marathon, senere stødte formand Ole Bendsen til over nogle omgange, hvorefter selveste webmasteren stødte til på de sidste 2.

Maratonløb er ellers kendetegnet ved en være en uhyre hård solopræstation der ikke er nem at dele med andre, mens den står på, men jeg synes at Klaus’ initiativ er et godt eksempel på, at det faktisk er muligt at få en god fælles oplevelse ud af at løbe, så langt på 4.47:21 – næsten – helt alene.  Tak for initiativet

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *