Jørgen Flensholt er død 78 år gammel.

Vores medlem Jørgen Flensholt døde fredag d. 27/10 efter længere tids sygdom. Jørgen blev 78 år. Jørgen var med til at stifte løbeklubben tilbage i 2005 og har i en længere periode være klubbens revisor. De fleste vil stadig huske Jørgen som en trofast hjælper til

Degnemoseløbet fra 2006 til 2022 som ruteopsætter og cykelvejviser. Jørgen havde stor viden om løb og var ligeledes en habil løber og havde en PB. 2t. 46 min. på maraton distancen, Jørgen var en kær ven og vil blive savnet. Ære være hans minde.

Tidligere formand Carsten Renneberg.
Jørgen bisættes fra Brønshøj kirke onsdag d. 8.11 kl. 13.30

Jørgen kører foran første løber ved Degnemoseløbet

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *