Resultatet af Degnemoseløbet 2022

Igen i år blev løbet afviklet i det fineste solskinsvejr

Løbet blev som sædvanligt skudt i gang kl. 14:00 ved Friluftsscenen, med 111 tilmeldte og 96 der gennemførte var det et af de mindste startfelter i nyere tid. Noget kunne tyde på at perioden med coronaen har påvirket folks løbevaner.

Til gengæld var der ikke nogen mangel på vilje og evne til at løbe i det fine noget kølige vejr. Vinder hos herrerne blev Jonas Hanson,RUN4ALL/ Greve trim i tiden 23:48, 43 sekunder foran nr. 2 Rolf Traberg og hos kvinderne blev Lise Vallø, NBRO den hurtigste i tiden 28:53.

Jonas Hansen på vej mod målet ved friluftsscenen efter de knap 7 km.
Lise Vallø, NBRO på vej mod målstregen som en sikker vinder i tiden 28:56, 41 sekunder foran Brønshøjs egen Julie Carl.

Stemningsbilleder fra dagens løb.

TRYGfonden var igen i år sponsor for vores samaritter ambulance, denne gang uden at skulle rykke ud.
Brugsen på Brønshøj Torbv var sponsor for friske bananer, müsli bar og dejlig koldt vand, og stillede op med 2 friske frivillige fra afdelingsbestyrelsen. Vi takker.
En god del af degnemoseløberne valgte på løbsdagen at være både aktive som nummerfolk, flagholdere arrangører og enkelte var også deltagere.
Degnemoseløbet er et gammelt løb, så gammelt at vi har flere tidligere aktive, som idag nyder at deltage som tilskurrere på denne dejlige dag i Degnemosen. Dejlig at se jer hvert år.
Startskuddet
I klassen over 60 år fik vi hos herrene en løbsrekord i det Peter Rosendal gennemførte løbet på 26:27.
Degnemoseløbet er et rigtigt familieløb. Det er hårdt og langt for de yngre årgange, men næsten alle der kommer til start gennemfører og kommer hjem med både medalje og en god oplevelse.
Julie Carl
Nicolai Dahlerup og Morten Holst Holmgård
De tre første i kvinderækken, 2.  Julie Carl , 1. Lise Vallø og 3. Tina Dahlerup Poulsen og klubbens formand Ole Bendtsen
De tre første i herre rækken, nr. 2 Rolf Traberg, nr.1 Jonas Hansson og sidste års vinder på 3. pladsen Erik Zobel.
De 3 første i klassen drenge under 14 år, nr. 2 Kalle Holst Holmgård, vinderen Nicolai Dahlerup og nr. 3 med nr. 98 på maven Vito Filstrup Ilievski som allerede var gået til fodbold da præmie uddelingen fandt sted.
Hos pigernen under 14 var det på 1. ladsen Sophia Dahlerup og på 2. pladsen Enija Mausachs.

De to vindere i klassen 19-34, Lise Vallø og Jonas Hansson
De to hurtigste i aldersgruppen 35-49, Julie Carl og Erik Zobel
De to vindere i klassen 50-59 Tine Broksø og Rolf Traberg
I klassen over 60 var det Annemette Lauridsen og Peter Rosendal der løb med 1. pladserne.