Degnemoseløberen Peter Rosendal vinder klassen mænd 60+ ved Hamburg Marathon.

At Peter Rosendal er i særklasse på de lange distancer har vi hørt om før, men denne gang er hans resultatet, som klassevinder ved det store tyske Marathon i Hamburg i en klasse for sig. Peter er nu rykket om i klassen M 60+ og løb de godt 42 km. på 2:53:35, en imponerende præstation. Peter skriver efter hjemkomsten : 

Min sidste bedrift som Degnemoseløber var at vinde klassen plus 60 ved Hamborg Marathon sidste søndag i 2.53.35. Tog den sidste konkurrent 400 meter før mål.
😁 for at komme ind i en træningsgruppe i forsøget på at slå de danske rekorder på en række distancer vil jeg fremover løbe i Sparta. Men jeg vil gerne takke for nogle gode år i Degnemoseløberen. Tak. Gode hilsner Peter🏃🏽🎈
 

Klubskifte på vej.

Det ville  have været flot at se klubbens navn forbundet en dansk rekord i forbundets statistikker, men klubskiftet skal på ingen måde ændre ved af vi fra Degnemoseløberne side ønsker Peter alt mulig held og lykke med dine bestræbelser på at forbedre dine resultater yderligere blandt andet ved at melde sig ind landet vistnok største atletik klub, hvor støtte løbere på samme niveau trods lt må være bedre.
 
Tak til Peter fra degnemoseøbernes side. Vi ønsker dig alt mulig held og lykke i dit videre løbeeventyr.
 
Så nu er det op til andre kræfter at forsvare klubbens stolte traditioner på de lange diskcancer. Vi glædet os til at se René, Jesper, Klaus (?) og  måske endnu flere …allerede om få uger til Copenhagen
 

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *